DE TRANSFORMATIE CHALLENGE

Innerlijk vrij gaan doen waarvoor je gekomen bent

SABOTEER JIJ JE EIGEN GROOTSHEID?

Veel coaches en lichtwerkers leven met onbewuste overtuigingen van ‘het niet waard zijn’, ‘niet goed genoeg zijn’ of ‘het lukt me toch nooit’. Dit zorgt voor angst en spanningen waardoor je jezelf onbewust klein houdt. Herken je dat? 

Dan merk je vast ook dat je jouw werk hier op aarde op een bepaalde manier saboteert. Je hebt veel meer in je mars dan dan er nu uitkomt.

Dat is niet alleen voor jezelf frustrerend: het collectief kan zo ook niet profiteren van jouw gaven. Onbewust saboteer je zelfs de grootste transitie van bewustzijn waar we nu middenin zitten.

Dat is nu genoeg geweest. Het is tijd innerlijk vrij te gaan doen waarvoor je gekomen bent. 

header-.png

HET VOLGENDE NIVEAU VAN ONZE EVOLUTIE IS ONS POTENTIEEL LEVEN

Alles in het universum is gemaakt om te evolueren, dus ook jij. Tot je volle potentie komen betekent doen waarvoor je gekomen bent.

Het goede nieuws is, dat het nog nooit zo makkelijk is geweest om patronen te doorbreken en vanuit moeiteloosheid te creëren.

We leven in een heel bijzondere tijd. We zijn super krachtige makers van de werkelijkheid en het is onze bestemming om innerlijk vrij te doen waarvoor we gekomen zijn.

Dit is het volgende niveau van onze evolutie en alle lichten staan op groen.

WAAROM WE DAT NU NOG NIET DOEN

Dat we momenteel zijn waar we nu zijn is omdat we niet geleerd de immense kracht  van ons bewustzijn te benutten om te creëren waar we naar verlangen.

Onze angstige emoties en gedachten en dat wat we met onze zintuigen waarnemen verwarren we met ‘de waarheid’ over wie we zijn en waar we toe in staat zijn.

Bovendien leven we op de automatische piloot: diezelfde blauwdruk die is ontstaan uit vervelende ervaringen in onze kindertijd bepaalt hoe we ons voelen, wat we geloven en hoe we ons gedragen. 

ONTDEK WAT JE MAG LOSLATEN EN AFLEREN EN LEER DE TOOLS HOE

We worden voor het grootste gedeelte bestuurd door ons onderbewuste. De patronen die je tegenhouden liggen in je onderbewustzijn. 

Gelukkig is het heel goed mogelijk om onderbewuste patronen te veranderen. Het is een bepaalde techniek en vraagt tijd en aandacht. In heel grote lijnen bestaat de  techniek uit drie stappen: bewust worden, afleren en aanleren. 

Hoe je die stappen toepast leer je tijdens de challenge. Maar de echte transformatie komt natuurlijk door te ervaren en toepassen. Daar is deze challenge dan ook voor gemaakt. 

DIT IS WAT JE LEERT TIJDENS DEZE CHALLENGE:

  • Bewust creëren waar je naar verlangt met behulp van de kracht van je denken en voelen;
  • De drie stappen naar blijvende transformatie  toepassen op een stukje van je leven dat nu getransformeerd mag worden;
  • Snel en effectief blootleggen wat je mag afleren en aanleren;
  • De blauwdruk die in je onderbewuste op de automatische piloot staat blootleggen;
  • Jezelf door middel van geleide meditatie opnieuw programmeren.
  • Op een nieuwe manier omgaan met zelfsabotage en terugval zodat het je juist sterkt en niet stopt. 
  • Hoe patronen in je onderbewuste ontstaan en hoe je verandert zodat je innerlijk vrij gaat doen waarvoor je gekomen bent. 
  • Praktische tips ter versterking van jouw persoonlijk leiderschap. 

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DEZE CHALLENGE

DIT IS WAT DE TRANSFORMATIE CHALLENGE VOOR JE KAN DOEN

✨ Je maakt van de grootste versie van jezelf een nieuw neuraal netwerk dat, als je het dagelijks herhaalt, op de automatische piloot gaat;

✨ Je verandert de energie die je uitstraalt waardoor je andere ervaringen naar je toe trekt;

✨ Je stopt de voeding van je beperkende patronen waardoor dit neurale netwerk langzaam maar zeker losweekt EN zelf-saboterende gedachten en gevoelens verdwijnen;

✨ Je verhoogt de frequentie van het collectieve bewustzijn en gaat voluit doen waarvoor je gekomen bent waardoor je bijdraagt aan de bewustzijn-evolutie. 

dromenvanger-mentorgroep

€79,97

Van €79,97 nu tijdelijk voor €19,97 exclusief BTW

DIT IS HOE HET GAAT

Na inschrijving ontvang je per mail de lessen en de meditatie. Deze meditatie is ervoor gemaakt in te tunen op de versie van jezelf die alles waar je naar verlangt al is/heeft. De meditatie is geïnspireerd op een meditatie van Dr. Joe Dispenza. Door mij vrij vertaalt en waar nodig aangevuld en aangepast. 

Je leert alles over manifestatie en patronen veranderen op diepliggend niveau. 

De eerst drie dagen ontdek je jouw doel en de blauwdruk achter je mindset. Dag vier tot en met negen doe je de meditatie (die 25 minuten duurt). 

Dit gebeurt in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Vragen stellen, elkaar aanmoedigen en ontmoeten doen we op de besloten Facebookgroep. 

We sluiten af met een online masterclass. Na afloop zijn er verschillende mogelijkheden om door te gaan op het ingeslagen pad.

Doe je mee?

WIE HEEFT DEZE CHALLENGE GEMAAKT?

Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben de eigenaar van Mind of Your Own. Ik ben aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd als sociaal cultureel theoloog. 

Mijn afstudeerrichting was mystiek en godsdienstpsychologie en ik ben afgestudeerd op  het werk van Ken Wilber.

Al jong wist ik één ding: mijn bedoeling is bijdragen aan de evolutie van het menselijk bewustzijn zodat we innerlijk vrij gaan doen waarvoor we gekomen zijn.

Daarom studeerde ik af als hypnotherapeut, ben ik NLP Master en trainer geworden en ben ik in de VS opgeleid als Neuro-Semantiek trainer en Meta-coach door de grondlegger Michael Hall.

Jarenlang gaf ik als docent les aan coaches en therapeuten en sinds 2014 heb ik mijn eigen methode ontwikkeld: Nieuwe Geest Coaching.

Deze methode is een combinatie van eeuwenoude wijsheid-tradities, kwantumfysica, hersenwetenschap en coach-technieken die mensen leren aan het stuur te komen van hun eigen werkelijkheid. Ik leid coaches hierin op zodat ze gebruik kunnen maken van mijn (online) coachprogramma’s. 

Het is mijn missie om op die manier bij te dragen aan de transitie van bewustzijn waar we nu middenin zitten. 

ZIE IK JE ZO AAN DE ANDERE KANT?