MIJN WERK IS NIET MIJN BAAN

Vanochtend (toen ik alle vieze was verzamelde) drong het weer eens tot me door:

MIJN WERK IS NIET MIJN BAAN

Mijn werk is niet mijn bedrijf. Mijn werk is mijn kracht toelaten. Mijn ‘baan’ is mijn bewustzijn verruimen zodat ik mijn licht kan laten schijnen. En dat kan ik doen waar en wanneer ik maar wil. Ook al schrob ik de plee.

Ik pulk snot van de muur (kinderen…). Ik poets vieze vingers van het raam. Ik geef de verlepte moestuintjes water. Ik vouw de was op. Ik begeleid de mensen van mijn e-course. Ik schrijf een nieuwsbrief. Ik betaal de belasting. En ondertussen oefen ik mijn geest. Ik oefen aanwezig te zijn vanuit de stilte. Ik oefen te kiezen voor de waarnemerspositie. Ik oefen aanwezig te zijn in mijn lijf. Ik oefen te tappen uit mijn Bron.

Waar ik anders stress krijg omdat ik denk aan alles wat ik nog moet doen heb ik nu ineens geen haast. Er is niets wat ik eigenlijk liever nu niet doe.

Geniet van de zon!

wasknijpers

1 antwoord
  1. Sandra
    Sandra zegt:

    Hoi,

    Mooi! Zo sta ik er ook in. Er is zoveel gekte, drukte en stress. En dan voel ik nog sterker dat we stilte nodig hebben. Mijn beoefening is liefdevolle aanwezigheid in alles . Susses met je mooie baan!!!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *