CADEAUTJES PAGINA

Dus jij, lieve Challenger, wilt graag neerzetten wat van jou is en doen waarvoor je gekomen. Dat is geweldig!

Wist jij dat hier een bepaalde strategie achter zit? Mensen die hier goed in zijn  blijken een aantal dingen van nature goed kunnen.

Door mensen uit mijn vakgebied (de Neuro-Semantiek) zijn deze ‘gaven’ omgezet in super krachtige coach-technieken zodat iedereen het kan leren. De Nieuwe Geest Coaches gaan een aantal van deze technieken met je delen tijdens de Transformatie Challenge. Hoe gaaf is dat??? 

De komende negen dagen geven de Nieuwe Geest Coaches een paar van deze technieken cadeau, tijdens door hen geleide sessies. 

 

Hoe kan ik erbij zijn?

Bekijk allereerst de video’s (scrol dus helemaal naar beneden) met uitleg van de Nieuwe Geest Coaches en schrijf je vervolgens in voor zoveel sessies als je wilt. De sessies worden via Zoom gehouden. Om erbij te zijn moet je je eerst registreren, dus doe dat als eerste en schrijf de data op in je agenda en mis ze niet! Er worden opnames gemaakt die we ook zullen delen. Maar er live bij zijn is natuurlijk altijd het beste!

Sessie 1. Onvoorwaardelijke eigenwaarde met Mirte Stigter

Zit jij vol met zelfkritiek? Schaam je je voor de dingen die je (nog) niet goed kunt? Mag je geen fouten maken en ben je bang om ‘betrapt’ te worden dat je eigenlijk helemaal niet zo goed, mooi, slim en kundig bent? 
Een gebrek aan eigenwaarde is één van de grootste show-stoppers wanneer je wilt gaan doen waarvoor je gekomen bent. Je moet als het ware je ego uit de weg zodat je kunt starten, ook al ben je nog niet helemaal ‘klaar’.

Mirte is Nieuwe Geest Coach, systemisch opsteller en NLP master. Ze leert je jouw schaduwkanten te accepteren, je talenten te waarderen en bewondering te ervaren voor wie je in essentie bent. Dit maakt de weg vrij om innerlijk vrij te gaan doen waarvoor je gekomen bent. 

Duur: max 60 minuten. 
Datum en tijd: dinsdag 27 september 20:30 uur
Klik hier om je aan te melden. 

Sessie 2. Werk en leef vanuit focus en flow door jouw hoogste intentie met business coach Danielle Riemersma

Mensen die hun missie leven hebben hebben met elkaar gemeen dat ze hun hoogste intentie (hun grote ‘waarom’) kennen en vooraan hun geest hebben bij elke beslissing die ze nemen. Dit maakt ze gefocust en in flow. Zorgen, angsten en muizenissen brengen je niet langer van de wijs. Je gaat er gewoon voor!
Hoe vind je jouw hoogste intentie? En hoe plaatje die vooraan je geest?
Danielle Riemersma is businesscoach en leert het je tijdens haar sessie.
Duur: ongeveer een uur
Datum en tijd: maandag 26 september 15:00 uur
Klik hier om je aan te melden.

Sessie 3. Vergroot je manifestatiekracht door alignment en vibration met Tina Evers

Wil je graag een krachtige manifestator worden maar vind je het best moeilijk om je vibratie hoog te houden?
Veel mensen focussen vooral op de vibratie van hun verlangen maar vergeten dat manifestatie twee peilers heeft, die even belangrijk zijn. Deze zijn alignment en vibration. Tina legt uit wat dit is en hoe dit werkt en leert je een prachtige manier om in alignment te komen met Bron-energie.

Tina Evers is healer, reader, levenstherapeut en Nieuwe Geest Coach. Ze is een expert in het lezen van je hoogste potentie en helpt om deze meer en meer te gaan leven. Ze leert je om op een andere meer dienende manier naar jezelf, je leven en je omstandigheden te kijken, waardoor je de kracht en het lef ervaart om in actie te komen. En zo stap voor stap het leven te creëren waarvan jij droomt en waarvan jij diep van binnen voelt dat dat jou leven hoort te zijn.

Duur: 45 minuten
Datum en tijd: dinsdag 27 september 10:00 uur.
Klik hier om je aan te melden.